Stolt Security

Stolt Security er grunnlagt av mennesker som alltid har vært nysgjerrig på innovativ og moderne sikkerhetsteknologi. Det var denne nysgjerrigheten som førte oss sammen med vår ny samarbeidspartner Ziot Solutions.

Partnerskapet er en perfekt match; der Stolt Security har nettverk og relevante kunder, har Ziot Solutions har moderne og fremtidsrettede produkter. Resultatet blir synergier av det sjeldne merket vinn-vinn. Det var da vi ble presentert for markedets sikreste person- og kjøretøytracker, vi ble overbevist om at vi hadde funnet partneren vi ønsket oss. Siden partneravtalen ble signert i sommer, har vi samarbeidet om flere prosjekter innen sporingsteknologi. Vi har hatt utallige kundemøter og begynner allerede å høste frukter.  I samarbeid med Ziot Solutions, leverer Stolt Security person-, kjøretøy-, og utstyrtrackere, samt annen kryptert sporingsteknologi. Vi leverer både hardware og førstelinjesupport til kundene, med ryggdekning fra de dyktige softwarespesialsistene til Ziot Solutions.                                                                                      
I nærmeste framtid, lanserer vi også innovative løsninger for sletting av harddisk, basert på krypteringsteknologi, samt løsninger for kryptering av signaler til SD-anlegg.

Som vår partner i Ziot sier:
Alt kan være en sensor, og alt må sikres riktig.

Stolt Security

Stolt Security er grunnlagt av mennesker som alltid har vært nysgjerrig på innovativ og moderne sikkerhetsteknologi.

Visit website

Ziot Solutions

Visit us
Storgata 28
3181 Horten. Norway

Contact us

To find out more, please feel free to get in touch

Contact form

Fields marked with (*) are required
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.